Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


26.
října
2022
RS Prudká, Doubravník 2022

Typ pobytu: podzimní – dětský tábor
Termín: 26.října 2022 - 30.října 2022
Zažijte s námi další skvělý tábor s fantastickou cestou do světa mimoňů a nejnovějších technických vynálezů, kterému vládne nekonečně zábavný superpadouch! :-)

Vedoucí:
Mgr. Pavla Podloučková
Petr Gescheidt
Bc. Michaela Podloučková
Anna Petrásková
Anna Kopalová
Tereza Zelinková




MÍSTO

Podzimní tábor pořádáme již tradičně v Rekreačním středisku Prudká, v malebné zalesněné krajině poblíž obce Doubravník, na rozhraní krajů Jihomoravského a Vysočina. 

UBYTOVÁNÍ

Zajistili jsme pro Vás ubytování v Rekreačním středisku Prudká, ve zděných chatách nazvaných domky atrium. Každý domek má čtyři pokoje se dvěma až třemi lůžky. V každém domku je vlastní sociální zařízení (WC a sprchy), ústřední topení, lednice, společenská místnost a venkovní terasa. V areálu rekreačního střediska se dále nachází několik hřišť pro různé sportovní aktivity, venkovní stolní tenis, houpačky, prolézačky a ohniště. Celé rekreační středisko má rozlohu asi 4 hektary, je umístěno v překrásném údolí obklopeném lesy. Je vystavěno na mírném jižním svahu, kde se nacházejí veškeré ubytovací prostory. Jeho spodní část tvoří přírodní hranice, kterou protéká řeka Svratka. 

PROGRAM

Pro děti bude jako vždy zajištěn celodenní program – dopolední hry, zábava na polední klid, odpolední program a samozřejmě večerní, popřípadě noční hry. Aktivity budou probíhat podle počasí venku na hřišti, v lese, nebo uvnitř ve společenské místnosti. Program bude opět zajímavý a pestrý, své místo v něm budou mít hry sportovní, výtvarné, vědomostní či dramatické. V plánu je samozřejmě také výlet a hlavně spousta zábavy a legrace!

DOPRAVA

Pojedeme vlakem z nádraží Brno - Královo Pole, návrat tamtéž. Děti budou mít s sebou jen příruční zavazadlo, ostatní tašky dovezeme na místo pobytu autem. 

STRAVOVÁNÍ

Děti mají zajištěnu plnou penzi včetně dopoledních a odpoledních svačin. Celý den budou mít k dispozici teplé i studené nápoje.  
 

CENA POUKAZU 

4. 180,- (Cena zahrnuje dopravu z Brna a zpět, ubytování, stravování, práci vedoucích a lektorů, materiál na bohatý program i odměny.) 
V případě zákazu pobytových akcí nebo uzavření rekreačních středisek ze strany Vlády ČR z důvodu nepříznivé epidemiologické situace Vám budeme vracet 100% uhrazené částky.

 

Celotáborová hra JÁ PADOUCH

 

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka