Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


16.
února
2020
Hotel Fit Fun, dětský tábor, Krkonoše 2020

Typ pobytu: jarní – dětský tábor
Termín: 16.února 2020 - 21.února 2020
Pobyt s výukou lyžování a snowboardingu, moderní wellness hotel přímo na sjezdovce, restaurace, fitness, bowling, bazén, disco, plná penze, teplé a studené bufety, výběr z několika hlavních jídel, káva, studené nápoje v ceně, večerní program pro děti i rodiče, doprava autobusem z Brna až k hotelu a zpět

Vedoucí:
PhDr. Jan Dudek - Instruktor lyžování a snowboardingu
Mgr. Pavla Podloučková - Zdravotník a programová vedoucí
Jakub Nantl - Instruktor lyžování
Petr Gescheidt - Instruktor snowboardingu
Bc. Veronika Prokopová - Instruktorka snowboardingu a lyžování
Tereza Stejskalová - Instruktorka snowboardingu
Mgr. Jitka Dudková - Programová vedoucí
Ing. Klára Skuhravá - Instruktorka lyžování




UBYTOVÁNÍ 

Fit Fun je moderní wellness hotel, který se nachází zhruba jeden kilometr od centra města Harrachov. Leží přímo na sjezdovce lyžařského areálu s názvem Rýžoviště. Dva vleky (s možností večerního lyžování) jsou v okruhu do 200 m od hotelu, čtyřsedačková lanovka vedoucí na Čertovu horu je vzdálena 300 m.
Hotel Fit Fun je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Všechny pokoje jsou vybaveny připojením na Wi-Fi, televizí se satelitními programy, sprchou a WC i hotelovými ručníky. V areálu hotelu se nachází restaurace, zimní zahrada pro posezení u kávy, několik barů, bazén, wellness areál s vířivkami a saunami, bowlingové dráhy, fitness centrum, několik společenských místností, diskomístnost a dětská herna. Využití všech těchto služeb je v ceně poukazu. Dále si lze například objednat masáž, kadeřníka nebo návštěvu solária.

STRAVOVÁNÍ 

Plná penze. Snídaně formou teplého i studeného bufetu (zahrnuje teplé i studné nápoje, ovoce) oběd i večeře teplý bufet (polévka a výběr z několika hlavních jídel, teplé i studené nápoje, zeleninové saláty, ovoce, dezerty). Po celý den možnost dát si kávu, horkou čokoládu či jiný teplý nápoj v posezení v zimní zahradě. Vše v ceně poukazu!

LYŽAŘSKÝ AREÁL 

V Harrachově je připraveno lyžařské zázemí na špičkové úrovni. Sjezdovky jsou denně upravovány a po celé délce technicky zasněžovány. Lyžařský areál Harrachov a Rýžoviště zahrnuje celkem sedm sjezdovek s různou úrovní obtížnosti, o celkové délce téměř osm kilometrů. Můžete zde najít také trasy pro běžkaře.

LYŽAŘSKÝA SNOWBOARDINGOVÝ VÝCVIK 

Výcvik probíhá zábavnou formou pod vedením kvalifikovaných lyžařských instruktorů s dlouholetou praxí a lektorů fakulty sportovních studií.
Výuka lyžování nebo snowboardingu se provádí formou skupinové výuky (5 – 15 dětí ve skupině, začátečníci vždy v menším počtu). Místo výcviku je vybíráno s ohledem na dovednosti dětí.

CELODENNÍ PROGRAM PLNÝ ZÁBAVY A LEGRACE 

Přes den budou děti na svahu a s výjimkou polední přestávky se budou věnovat lyžování či snowboardování. Večerní program pak bude probíhat v některé ze společenských místností hotelu, v discomístností, popřípadě v bazénu. Pro děti je připraven pestrý program zahrnující společenské, sportovní či deskové hry, výtvarné i dramatické aktivity, zábavu, soutěže o ceny a také diskotéku. V případě příznivého počasí zařadíme také hry venku na sněhu.
O děti se postarají zkušení táboroví pracovníci s dlouholetou praxí, instruktoři lyžování a snowboardingu, zdravotník a programový vedoucí.

DOPRAVA

Zajišťujeme dopravu autobusem z místa srazu v Brně přímo k hotelu Fit Fun v Harachově.

CENA POUKAZU

Děti do 9.99 let – 5 980 Kč
Děti od 10 do 17.99 let – 6 580 Kč

Cena zahrnuje dopravu smluvním autobusem do Krkonoš a zpět, ubytování, stravování, lektorskou práci lyžařských a snowboardových instruktorů a materiál na bohatý program i odměny. Cena nezahrnuje skipas.

Nabízíme možnost zapůjčení lyžařského a snowboardového vybavení!
Lyžařské vybavení (lyže, lyžařské boty a hole) včetně servisního seřízení je možné zapůjčit za 900,- Kč/komplet/pobyt.
Snowboardové vybavení (snowboard a snowboardové boty) je možné zapůjčit za 1.100,- Kč/komplet/pobyt.

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka