Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


25.
října
2012
Tři Studně, RS Na Mýtince, 2012

Typ pobytu: podzimní – dětský tábor
Termín: 25.října 2012 - 28.října 2012
Celotáborová hra Harry Potter a Kámen mudrců

Vedoucí:
Mgr. Pavla Podloučková - Hlavní vedoucí
Mgr. Ondřej Bacík - Oddílový vedoucí
Ing. Lucie Dadáková - Oddílová vedoucí




MÍSTO

Podzimní tábor jsme pořádali již tradičně ve vesničce Tři Studně u Nového Města na Moravě.

UBYTOVÁNÍ

Stejně jako v přechozích letech jsme byli ubytováni v rekreačním středisku Na Mýtince. Byly zde nově zrekonstruované zděné chaty, každá pro čtyři osoby. Chaty byly vybaveny samostatným plynovým topením, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Děti měly k dispozici i ledničku a rychlovarnou konvici.

PROGRAM

Pro děti byl jako vždy zajištěn celodenní program – dopolední hry, zábava na polední klid, odpolední program a samozřejmě večerní, popřípadě noční hry. Program probíhal podle počasí venku na hřišti, v lese, nebo uvnitř v klubovně. Zasportovali jsme si, podnikli výlet na Paseckou skálu, zadováděli si, zasmáli se a na závěr jsme i všichni užili tradiční diskotéku. Neopomenutelnou součástí našeho podzimního tábora byla také výtvarná dílna, takže si opět všichni odvezli na památku nějaký vlastní výrobek. Letos především sovu Hedviku, která bude zajišťovat veškerou korespondenci a do příštího podzimního tábora. :-)

DOPRAVA

Vzhledem k rostoucímu zájmu o podzimní tábor jsme pro Vás zajistili dopravu smluvním autobusem z Brna až k rekreačnímu středisku a zpět.

STRAVOVÁNÍ

Děti měly zajištěnu plnou penzi včetně dopoledních a odpoledních svačin a celodenní pitný režim.

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka