Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


04.
února
2012
Krkonoše, hotel Mlýn, 2012

Typ pobytu: zimní – dětský tábor
Termín: 04.února 2012 - 10.února 2012
Lyžařský výcvik s táborovým programem

Vedoucí:
PhDr. Jan Dudek - Hlavní vedoucí
Mgr. Lada Hrabcová - Lyžařská instruktorka
Dan Hrabec - Lyžařský instruktor
Bc. Anna Kovářová - Instruktorka snowboardingu




Celodenní program plný zábavy a legrace

Přes den byly děti na svahu a s výjimkou polední přestávy se věnovaly lyžování či snowboardování. Večerní program pak probíhal ve společenské místnosti hotelu. Pro děti byl připraven pestrý program zahrnující společenské, sportovní či deskové hry, výtvarné i dramatické aktivity, zábavu, soutěže o ceny a také diskotéku. Díky příznivému počasí jsme zařadili také hry na sněhu, které probíhaly na venkovním hřišti v areálu hotelu.
O děti se postarali zkušení táboroví pracovníci s dlouholetou praxí, instruktoři lyžování a snowboardingu, zdravotník a programový vedoucí.

Lyžařský a snowboardový výcvik pro děti

Výcvik probíhal pod vedením kvalifikovaných lyžařských instruktorů s dlouholetou praxí a lektorů fakulty sportovních studií.
Výuka lyžování nebo snowboardingu se prováděla formou skupinové výuky (5 – 15 dětí ve skupině, začátečníci vždy v menším počtu).
Místo výcviku se vybíralo s ohledem na lyžařské dovednosti dětí (lyžařský areál Herlíkovice - Bubákov).
Celková délka vleků a lanovek – 12 km – vhodné pro všechny stupně lyžařské či snowboardové zdatnosti; sjezdovky jsou uměle zasněžovány a nabízejí také možnost večerního lyžování.

Ubytování

Hotel Žalý se nachází přímo pod sjezdovkou a nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyř i pětilůžkových pokojích. Pro děti je zde herna a společenská místnost. Zdarma si můžete zahrát kulečník či šipky.

Stravování:

Kvalitní domácí strava, převážně tradiční česká kuchyně - plná penze, snídaně formou bufetu,  nápoje k dispozici po celý den. Hotel také nabízí přizpůsobení stravování v případě různých zdravotních stravovacích omezeních.

Doprava

Zajišťujeme dopravu autobusem z místa srazu v Brně přímo k hotelu a zpět.

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka