Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


4.7. - 11.7.
11.7. - 18.7.
Resort Avalanche, Jeseníky 2020

Typ pobytu: letní – rodiče s dětmi

4.7. - 11.7.
11.7. - 18.7.

Táborový pobyt pro menší děti v doprovodu rodičů s bohatým programem pro malé i velké, ubytování ve wellness penzionech, rekreační areál Avalanche v srdci Jeseníků, zábava, dobrodružství, relaxace... krásné společné zážitky.

Vedoucí:




TÁBOR PRO RODINY S DĚTMI

Naše tábory pro rodiny s dětmi jsou pobyty určené primárně pro děti ve věku 2 - 7 let a jejich rodiče, popřípadě jiné rodinné příslušníky (nutný je doprovod minimálně jednoho dospělého - maminka, tatínek, babička, dědeček, teta...), kteří si rádi hrají společně se svými dětmi. Pro děti máme připravené hry a soutěže, cvičení i divadélko, výtvarné tvoření, zpívání písniček, karneval a mnoho dalších krásných zážitků, které si mohou prožít společně s rodiči a poté je zaznamenat do táborového deníčku. Myslíme i na rodiče - také ti si mohou z tábora odvézt vlastní výrobek z výtvarné dílny a zúčastnit se zábavných společenských večerů. 

PROGRAM

Naše programové vedoucí společně s animátory připravily pro děti hry, soutěže a další aktivity, při kterých si vyzkouší spolupráci i soutěžení se stejně starými kamarády. To vše na motivy celotáborové hry LÉTO SE SKŘÍTKY. Plán dne je koncipován tak, aby v něm byl dostatek prostoru jak na společný táborový program připravený našimi vedoucími, tak na individuální aktivity pro jednotlivé rodiny dle jejich představ a přání (návštěva hotelového wellness, výlety do okolí apod.). Budeme mimo jiné využívat netradiční sportovní vybavení, jako jsou nafukovací koule na bubble aktivity, hoverboardy, vodní skluzavky apod. Účast na společném programu je vždy dobrovolná.  

PLÁN TÁBOROVÉHO DNE: 

  • 7.45 - společné ranní protažení 
  • 8.00 - SNÍDANĚ  
  • 9.30 - 11.45 - aktivity a hry v přírodě
  • 12.00 - OBĚD
  • 16.45 - 17.45 - zábavné cvičení 
  • 18.00 - VEČEŘE 
  • 18.45 - 19.30 - výtvarná dílna
  • 19.30 - večerníček 
  • 21.30 - program pro dospělé 

 UBYTOVÁNÍ

Zajistili jsme pro Vás ubytování ve wellness penzionech Eva a Divoký Anděl, které jsou součástí hotelového komplexu Avalanche. Jednotlivé rodiny budou ubytovány ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Každý pokoj je vybaven televizí a rychlovarnou konvicí, připojení k WiFi je ve všech prostorách zdarma. Součástí penzionů je také wellness centrum s finskou saunou, whirlpoolem a možností objednat si masáž či koupel se zábalem. Parkování je možné zdarma přímo v areálu hotelového komplexu, nechybí ani úschovna kol nebo vinný sklípek. 

STRAVOVÁNÍ

Plná penze, jednotné menu, snídaně formou švédských stolů, pro děti je zajištěn celodenní pitný režim. 

OKOLÍ

V areálu hotelového komplexu je k dispozici dětské hřiště se skluzavkou a hřiště na míčové hry, vše obklopené smíšenými lesy. Resort Avalanche se nachází u obce Dolní Moravice, mezi Bruntálem, Rýmařovem a Karlovou Studánkou, v nádherné přírodě s nejčistším vzduchem ve střední Evropě, poblíž nejvyšší hory Moravy Pradědu. Okolí nabízí rozsáhlé možnosti výletů do blízkých měst, po horských stezkách, do přečerpávací elektrárny Dlouhé stráně apod. 

DOPRAVA

Doprava na místo individuální, bezplatné parkování v areálu penzionu. 

TURNUSY

1. TURNUS: 4. - 11. 7. 2020
2. TURNUS: 11. - 18. 7. 2020
3. TURNUS: 18. - 25. 7. 2020
4. TURNUS: 25. 7. - 1. 8. 2020
5. TURNUS: 1. - 8. 8. 2020

CENA POUKAZU 

Dospělý: 6980 Kč 
Dítě do 1,99 let: 500 Kč 
Dítě od 2 do 3,99 let: 4350 Kč 
Dítě od 4 do 11,99 let: 4990 Kč 
Cena zahrnuje ubytování, stravování, jednu návštěvu wellness, práci programových vedoucích a animátorů, materiál na bohatý program pro děti i dospělé, sladkosti, a další odměny pro děti apod.

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka