Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


17.
července
2016
Hotel Žalý, Krkonoše 2016

Typ pobytu: letní – rodiče s dětmi
Termín: 17.července 2016 - 23.července 2016
Tábor je určen pro děti v doprovodu rodičů / maminky / tatínka / babičky / dědečka... Dovádění na hřišti, hry v přírodě, aktivity v klubovně, pohádkový příběh, sportování, výtvarná dílna, zábava a bohatý program pro malé i velké :-)

Vedoucí:
PhDr. Jan Dudek - Hlavní vedoucí




MÍSTO KONÁNÍ

Hotel Žalý je nejvýše položený hotel v Benecku, na jižním svahu hory Žalý, takže v létě tu slunce zapadá až po 21. hodině. Nádherný panoramatický výhled, nezapomenutelné západy slunce, klidné prostředí. V areálu hotelu se nachází také dětské hřiště s prolézačkami, houpačkami, skluzavkou, trampolínou a pískovištěm, tenisové kurty, travnaté hřiště a ohniště. V okolí můžete využít cyklostezky či tusitické cesty, nebo alespoň navštívit les plný hub. 

UBYTOVÁNÍ

Rodiny se mohou ubytovat ve dvou, tří nebo čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí se satelitem, lednicí a telefonem. Hotel nabízí herničku s hračkami a společenskou místnost. Všichni si mohou zdarma zahrát kulečník, šipky či stolní tenis. Za poplatek je možné využít saunu, zajít si do posilovny nebo se objednat na masáž, popřípadě si vypůjčit sportovní vybavení (např. horská kola).

STRAVOVÁNÍ

Strava je zajištěna formou plné penze. Restaurace v hotelu nabízí celodenní občerstvení, takže kromě hlavního jídla si můžete objednat například kávu, desert nebo večer posedět s přáteli u sklenky dobrého vína. 

DOPRAVA

Individuální. 

PROGRAM 

Připravili jsme pro vás program plný milých překvapení a nezapomenutelných zážitků.
Každý den začíná ranním cvičeníčkem, krátkou hrou na probuzení a přivítání nového dne. Po snídani se pak s dětmi přesuneme do pohádkového světa celotáborové hry. Potkáme se s nadpřirozenými bytostmi, které nás uvedou do světa představ a fantazie. Budeme jim pomáhat, plnit úkoly, překonávat překážky, hrát zábavné hry a soutěže, získávat odměny a lepit si památky do táborového deníku.
Po obědě je čas na odpočinek a individuální program pro děti a rodiče.
Odpolední blok, který začíná kolem čtvrté hodiny, je zaměřen na sportování a dovádění na hřišti.
Večer nás pak čeká výtvarná dílnička, společné čtení pohádky, či maňáskové divadlo nebo ukolébavka. 
Nejen děti, ale i dospělí si radí hrají, proto jsme pro ně na večer připravili výtvarné dílny, deskové a další společenské hry.  
V průběhu tábora nebude chybět ani karneval, noční hra, procházka nebo pohádkové divadlo. 

CENA POUKAZU 

Dospělí: 3990,-
Děti od 4 let: 3590,- 
Děti 2 - 4 roky: 3390,- Kč
Děti do 2 let: zdarma, bez nároku na stravu a lůžko
Cena zahrnuje ubytování, stravování, práci vedoucích a lektorů, materiál na bohatý program i odměny.
PŘIHLASTE SE NEJPOZDĚJI DO 1.6.2016!

 

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka