Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


02. července 2017
POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA NA LETNÍM TÁBOŘE!

Hledáte na poslední chvíli letní dětský tábor plný dobrodružství, zábavy a legrace? 
Pošlete své děti s naší osvědčenou táborovou organizací! 
Neváhejte a využijte naši nabídku posledních míst! 

 


KAM A KDY JEDEME? 

Termín: 24. 7. – 2. 8. 2017
Místo: Rekreační středisko Dopravák, Buchlovice

PROČ SI VYBRAT NÁS?

Tábor leží v klidném prostředí lesnaté krajiny, okolí nabízí rozsáhlé možnosti pro nejrůznější hry a výlety. V areálu tábora jsou hřiště, bazén, trampolína a další atrakce pro malé i větší. Součástí je také zděná budova se společenskou místností a velkým tanečním sálem. Připraven je pestrý a zajímavý celodenní program plný sportovních her, tvořivých či dramatických aktivit, táborák, noční hra, výlet, diskotéka… zábava, dobrodružství a legrace!

CO BUDEME HRÁT? 

Celotáborová hra FANTASTICKÁ ZVÍŘATA A KDE JE NAJÍT! 

Píše se rok 1926. Náš příběh začíná v New Yorku, kam právě přijíždí Mlok Scamander se svým kufrem plným kouzelných zvířat. Avšak shodou náhod a zřejmě i zásahem osudu dojde k tomu, že někteří tvorové utečou a je třeba je znovu najít. Náhle se společně s hrdiny příběhu ocitáme ve fantastickém světě plném dobrodružných příběhů, musíme čelit řádění temných sil a poté se pokusit zvrátit skutečnou krizi v kouzelnickém světě. 
Připravili jsme pro Vás další ze série strhujících celotáborových her na motivy příběhů J. K. Rowlingové. Jiné místo, jiní hrdinové, ale opět ta stejná, neopakovatelná atmosféra kouzelnického světa se všemi rekvizitami, kouzly, čárami, napětím, překvapením a dalšími fantastickými detaily, které k příběhům J. K. Rowlingové neodmyslitelně patří. Vydej se s námi na tajemnou cestu napříč časem i prostorem a nechej se pohltit kouzelným příběhem, v němž se všechno, o čem zatím jen sníš, může stát realitou a právě ty můžeš být skutečným hrdinou kouzelnického světa.

Více informací a elektronickou přihlášku najdete zde na našich webových stránkách

 

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka