Lení tábory

Podzimní tábory

Zimní tábory

Pobytové akce pro děti a rodiče s dětmi


06. února 2016
Připravujeme pro Vás letní dětský tábor!

Stejně jako v předchozích letech pro Vás také letos připravujeme letní dětský tábor v termínu 25.7. - 3.8.2016!
Napínavá celotáborová hra PEVNOST BOYARD, zajímavé specializace, zábavné hry venku i v klubovně, táborák, diskotéka, parta skvělých vedoucích, dobrodružství a legrace... 


MÍSTO KONÁNÍ

Rekreační středisko leží ve velmi klidném prostředí cca 8 km od Buchlovic uprostřed smíšených lesů. Součástí areálu jsou mnohá hřiště (volejbal, fotbal,…), bazén, společenský sál, společenská místnost, herna stolního tenisu, ohniště. Toalety a sprchy jsou umístěny v budově areálu a prošly celkovou rekonstrukcí. Během pobytu se o děti postarají zkušení táboroví vedoucí, zdravotník a specializovaní lektoři.

UBYTOVÁNÍ

Mladší děti jsou ubytovány ve zděné budově, starší ve čtyřlůžkových chatách.

SPECIALIZACE TÁBORA

Všechny děti si volí jednu z nabízených specializací.
Specializace mají časovou dotaci minimálně 10 hodin během tábora.
Prodloužení je možné na základě aktuální situace a zájmu dětí.
Jednotlivá zaměření vedou zkušení lektoři.

Sportovní zaměření

Sportovní specializace je určena pro dívky i chlapce bez omezení věku. Během pobytu si děti vyzkouší nejrůznější kolektivní sportovní hry dle výběru – fotbal, volejbal, basketbal, softball, ringo atd. Využijeme také bazén, který se nachází v areálu. 

Angličtina hrou

Tato specializace je určena pro děti ve věku od desíti let a není vhodná pro úplné začátečníky. Formou her a nejrůznějších zábavných aktivit nabízí rozšíření slovní zásoby, procvičení konverzace i gramatiky. Díky naší odborné lektorce se děti nejen něco naučí, ale také získají k angličtině pozitivní vztah.

Výtvarné zaměření

Výtvarná specializace není věkově omezena a je určena pro dívky i chlapce, kteří rádi malují, tvoří, vyrábí a učí se něco nového. Během tábora si děti vyzkoušejí nejrůznější výtvarné techniky a domů si odvezou mnohé výrobky, například z korálků, slupovacích barviček, hedvábí, vlastnoručně vyrobené dárkové tašky a další. 

Deskové hry

Tuto specializaci si mohou zvolit chlapci i dívky bez věkového omezení. Je určena těm, kteří si chtějí odpočinout od pohybových aktivit a zahrát si něco vsedě. V zásobě máme pestrou paletu her. Od těch notoricky známých, jako jsou Activity, Osadníci z Katanu, Carcassonne nebo Česko, až po méně známé, jako je například Ubongo, Dobble, Dixit atd.

STRAVOVÁNÍ

Strava je zajištěna formou plné penze (5x denně - domácí strava), celodenní pitný režim.

DOPRAVA

Smluvním autobusem z Brna a zpět.

CENA POUKAZU 

4.280,- (Cena zahrnuje dopravu smluvním autobusem z Brna a zpět, ubytování, stravování, práci vedoucích a lektorů, materiál na bohatý program i odměny.)

Celotáborová hra PEVNOST BOYARD

Sdílejte s přáteli

© 2016 encoded by Jan Podloučka